VM Entreprise – sponsorat

Det er vigtigt for et lille selskab at have et godt samarbejde med virksomheder, som har muligheden for at yde sponsorater. Samarbejdet består i, at Fugleskydningsselskabet for Vordingborg og omegn kan lægge platform til omtale af virksomheden – både på hjemmesiden og på Facebook.

VM Entreprise har sponsoreret vingaverne til skiveskydningerne.

VM Entreprise blev stiftet i 2016 af Daniel Vaqué og Daniel Manley. ​Til dagligt ledes firmaet af Daniel Vaqué som teknisk ansvarlig på de forskellige byggepladser og af Daniel Manley med ansvar for det administrative med kontrakter, tegninger og økonomi.

​De er begge udannet stuktører og deres specialisering har hovedfokus på beton arbejde, men de har også begge to flere års erfaring med anlægsarbejde og kloakarbejde.

Derudover er Daniel Manley via sit nuværende studie som bygningskonstruktør også kvalificeret i forhold til tilbudsgivning, rådgivning, samt håndtering af tegninger.

​VM Entreprise har til huse i Nørre Alslev på Falster, men udfører arbejde overalt i Danmark. Virksomheden har sit navn fra de to efternavne på ejerne, Vaqué og Manley.