Nyt medlem

Lotte Kejser er nyt medlem i selskabet og deltog i går i sin første fugleskydning.

Selv om det er længe siden, har Lotte haft et gevær i hånden. Det var i 1982, da hun aftjente sin værnepligt som nyuddannet tandlæge. Dengang stiftede hun bekendtskab med Garand M750. Det var da også erfaringerne fra netop det gevær, der formede Lottes forventninger til skabets gamle våben. Garandgeværet er kendt for sin lidt voldsomme rekyl.

– Jeg må indrømme, at jeg var lidt bekymret, da jeg skulle til at skyde med de gamle våben, især stangriflen. Det er jo et enormt gevær. Men, da jeg havde affyret mit første skud blev mine fordomme fuldstændig fjernet, for der er jo ingen rekyl i det våben, fortæller en glad smilende Lotte.

Fugleskydningen var tilsmilet af et fantastisk vejr. Det betød naturligvis, at der kom mange, som bidrog til den gode stemning.

– Det har været en kanonhyggelig dag. Vi fik en god velkomst og vi følte hurtigt, at vi var en del af fællesskabet. Det er nu bare ærgerligt, at tambourerne ikke kunne komme i dag. Men så er det jo bare en god anledning til at komme til næste år. De er så flotte og smiller rigtig godt, uddyber Lotte.

Skydningen forløb godt for Lotte. Hun er noteret for nedskydning af højre æble og højre krone med stangriffel.

Lotte arbejder som tandlæge hos Tandlægerne Hjultorv i Næstved.