wannafind-logo-order

Se hjemmesiden.

Wannafind har, som hovedsponsor for hjemmesiden, venligst stillet et webhotel omkostningsfrit til rådighed for Fugleskydningsselskabet for Vordingborg og omegn.

Wannafinds primære forretningskoncept er at levere kvalitetsorienterede, hurtige, sikre og stabile hostede løsninger til danske virksomheder. Vi er på ingen måde interesserede i at kompromitere kvaliteten af vores løsninger, til fordel for at kunne tilbyde produkter og services billigere end resten af markedet. Kernen i vores forretning, og årsagen til at vi har rundet mere end 29.000 tilfredse kunder, er at vi altid kan imødekomme kundernes forventninger til kvalitet.

Wordpress

Se hjemmesiden.

Fugleskydningsselskabets hjemmeside er programmeret i WordPress. WordPress er et Open Source blog-værktøj, og som de fleste andre Open Source-programmer er det gratis. Det kræver kun et webhotel for at få det uploaded der, derefter kan man oprette siden egen hjemmeside. Egentlig kræves der intet forhåndskendskab til at arbejde med WordPress, men det er en fordel, hvis man har lidt kendskab til hjemmesiders opbygning.

Det aktuelle tema, der er anvendt er template’en “Magazine”. Det kan fås i en gratisudgave som “Magazine lite”. Den aktuelle udgave er dog den fulde version. Yderligere information om “Magazine” kan ses  nederst til højre på denne side.

Kontaktinformation

Kassemester: Vibeke Pedersen Webmaster: Niels Sawman Brandt E-mail: info@1788.dk