Generalforsamling i Selskabet

Magasinbygningen på Rosenfeldt Gods dannede traditionen tro rammerne for den årlige generalforsamling for Fugleskydningsselskabet for Vordingborg og  omegn af 1788. Den samlede bestyrelse fortsætter og indkøb af telte blev enstemmigt vedtaget.

Magasinbygningen på Rosenfeldt Gods var dekoreret med fugleskydningsskiverne af de nordiske fuglekonger igennem tiden. Bordet var dækket fint med højstilkede glas og blomsterdekorationer. Som sædvanlig var medlemmernes ledsagere også inviteret.

Generalforsamlingen begyndte med spisning. Har du endnu ikke deltaget i generalforsamlingen ved Selskabet, så må du ikke gå glip af den kulinariske oplevelse. 

Menuen bestod af en forret af melon svøbt i seranoskinke på hjertebladssalat med en pikant dilddressing. Hovedretten var mørbradmedaljoner med bløde løg, stegt bacon og champignon. Dertil pommes risolées, paprikasovs, ærter, salat og agurkesalat. 

Generalforsamlingen begyndte efter dinné'en klokken 20.00. Traditionen tro tildelte formanden, Per Lorenz Hinrichsen, sig selv rollen som dirigent. En tradition, der er holdt i hævd siden selskabets stiftelse i 1788. Han konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og fortsatte derefter dagsordnen efter vedtægterne.

I sin beretning lagde formanden vægt på de midler, selskabet har fået tildelt af Frivillighedspuljen på DKK 20.000, og som skal anvendes til et telt og eventuelt to skydetelte. Desuden opfordrede formanden medlemmerne til at tage "Lokale Fordele" til sig. Det vil på sigt give selskabet ekstra midler. Der er i øjeblikket 68 medlemmer. Målet er 100 betalende medlemmer. Kontingentet blev fastholdt på DKK 220,-.

Det kommende Fugleskydningsarrangment bliver afholdt den 18 JUN. Formanden påtager sig selv rollen som fanebærer ved åbningen af fugleskydningen, og der er sørget for at Tambourkorpset igen vil være til stede og underholde. De vil – lige som sidste år –  møde lidt tidligere ind og skyde på ringskiver. Formanden afsluttede sin beretning med at takke Direktionen og de faste støtter – ingen nævnt, ingen glemt – for god hjælp og opbakning i det forløbne år.

En stor tak skal lyde til Rosenfeldt Gods og familien Tillisch for det gode forhold samt for værtskabet i Magasinbygningen.

Til slut erindrede formanden alle om Selskabets valgsprog: Borgerlig samdrægtighed er vort selskabs øjemed.

Du kan læse formandens beretning her…Formandens beretning 29 MAR 2017.