Borgmesteren kom forbi

Formanden, Per Lorenz Hinrichsen, havde inviteret borgmesteren, Michael Seiding Larsen, som kom forbi til frokost. Det blev et lidt udvidet besøg, hvor Michael fik en udvidet rundvisning på området, og hvor han blev indviet i de mystiske og mytiske ritualer ved områdets ældste selskab.

Michael viste stor interesse i både ladningen af de gamle forladegeværer og i selve skydningen. Det er ikke hver dag, man får lov til at skyde med en stangriffel med en kaliber på 21 mm selv når man er borgmester. Perkussionsforladeren eller stangriflen er et våben, som blev anvendt som fæstningsvåben.

Under frokosten sad borgmesteren med til højbords flankeret af formanden og medlem af direktionen, Daniel Manley, hvor han deltog i den traditionelle sang – er du dus med himlens fugle. I sin velkomsttale pointerede Per sin taknemmelighed på selskabets vegne over den flotte donation fra Vordingborg Kommune på DKK 20.000,-, som havde resulteret i det flotte telt, som er fugleskydningsselskabets frokoststue ved fremtidige fugleskydninger.

Efter frokosten fortsatte borgmesteren sit ophold, hvor han nød selskabet, samtalerne og det gode vejr. Det var en tydeligt tilfreds borgmester, der forlod området midt på eftermiddagen.

– Det har været en rigtig god dag. Jeg er imponeret over hvor godt det hele er arrangeret. Det vidner om et stort engagement hos direktionen og medlemmerne. Og så er det jo også sjovt at skyde, især i disse smukke omgivelser på Knudshoved Odde. Stor ros til jer, udtaler borgmester Michael Seiding Larsen.

Resten af søndagen skulle borgmesteren bruge på forberedelser til ugens opgaver, hvorfor han fik en marmorkage med fra kantinen.