Borgmesteren er blevet medlem af selskabet

I går morges, den 23. juni, sendte borgmester, Michael Seiding Larsen, en formel anmodning til direktionen om at blive optaget som medlem i Fugleskydningsselskabet. Det er de oplevelser, han havde under fugleskydningen, som er årsagen til ansøgningen om optagelse.

Michael hyggede sig gevaldigt under fugleskydningen og han faldt hurtigt i snak med de øvrige medlemmer.

– Efter jeg besøgte jer til den årlige fugleskydningskonkurrence, blev jeg så imponeret over jeres selskab og de behagelige mennesker, jeg mødte derude, at jeg gerne vil være en del af det. I mine unge drengeår gik jeg til skydning i Ornebjerg Skytteforening. Senere stiftede igen bekendtskab med skydningen under min værnepligt i Den Kongelige Livgarde ( 97/98 ), og så må jeg også tilstå, at jeg er lidt af et sports- og konkurrencemenneske, fortæller Michael.

Direktionen har nu behandlet ansøgningen og byder ham velkommen i vores selskab. Formanden, Per Lorenz Hinrichsen, er tydeligt tilfreds med borgmesterens medlemsskab.

– Jeg er meget stolt og beæret over, at borgmesteren har søgt om medlemskab i vores selskab. Det viser for mig, at vi er på rette vej. I år har vi fået i alt 5 nye medlemmer. Det er tegn på, at vi er godt på vej mod vores næste mål som er 100 medlemmer, siger Per.

De næste arrangementer er generalforsamlingen den 28. marts samt Fugleskydningen, der finder sted søndag den 17. juni 2018.